❗️Începând cu data de 10.04.2020 atât cetățenii județului Vrancea cât și cei care tranzitează județul sunt obligați să poarte mijloace de protecție a gurii și nasului (măști de protecție, eșarfe, etc.) în toate spațiile publice, deschise și închise: mijloace de transport în comun, instituții publice, spații comerciale, farmacii, piețe agroalimentare, șantiere, gări, autogări, etc..
❗️Administratorii și deținătorii locațiilor deschise și închise vor interzice accesul cetățenilor care nu poartă mijloace de protecție a gurii și nasului, afișând în locuri vizibile obligația cetățenilor de a purta mijloace de protecție a nasului și gurii în spațiile publice.
❗️ Administratorii și deținătorii locațiilor deschise și închise vor monta covoare îmbibate cu substanțe dezinfectante la intrarea în spațiile menționate.
📌Măsurile enumerate mai sus sunt cuprinse în Hotărârea nr. 34/07.04.2020 a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Vrancea și se vor aplica în mod obligatoriu începând cu data de 10.04.2020 în toate spațiile publice închise și deschide din județ.