Din cauza indisponibilității spațiilor în care funcționau secțiile de votare 59 și 65, prin Dispoziția nr. 450/06.07.2020 a Primarului municipiului Adjud au fost modificate locațiile acestora după cum urmează:

  • Secția de votare nr. 59 de pe raza municipiului Adjud nu va mai funcționa în sediul Casei de Cultură ”Tudor Vornicu” ci în sediul Colegiului Național ”Emil Botta”, Corp B, Sala de Festivități, str. Libertății, nr. 11. Datorită lucrărilor de reabilitare termică ce se vor finaliza în anul 2021, clădirea Casei de Cultură ”Tudor Vornicu” nu mai îndeplinește, temporar, condițiile prevăzute de Hotărârea AEL nr. 44/2016.
  • Secția de votare nr. 65 de pe raza municipiului Adjud nu va mai funcționa în spațiul magazinului MixtCom SRL ci în sediul Școlii Gimnaziale ”Principele Radu”, str. Tudor Vladimirescu nr. 7A, Adjud. Această modificare permanentă este motivată de faptul că locația actuală, deținută de societatea comercială, și-a schimbat destinația în spațiu comercial.

Vă informăm pe această cale că prin aceste modificări nu au fost afectate nici delimitările aferente secțiilor de votare nr. 59 și nr. 65 din municipiul Adjud și nici numărul alegătorilor arondați acestora.

Precizăm faptul că sediile actuale respectă prevederile art. 21 alin. (5) din Legea nr. 208/2015 privind alegerea Senatului şi a Camerei Deputaţilor, precum şi pentru organizarea şi funcţionarea Autorităţii Electorale Permanente.